Aina`s Blogg

Aina`s Blogg

Strikkagensere til Valpene

ZharantaPosted by Aina Fredriksen Sat, March 03, 2012 19:42:33

Har strikket gensere til valpene. De minste jeg har strikket passer dem nå, de er 4 uker og 2 dager gamle. Nå er gensrene litt stretchi da, så de varer sikkert en stund. Håper jeg... har planlagt det.... Så får de gå over til gensrene som er litt større.

Har ikke fått festet trående på genserne enda, så de må du bare se bort fra. Ellers så er føttene litt lange, men tengte de kan jo bare brettes opp, som de er her, også kan de tas ned når valpene vokser.

Visste ikke hvor kort guttegenseren måtte være under magen... har aldri strikket til gutt før. Har dåg fått besked at genseren børe være så kort som mulig under, siden gutten tisser frammover også, og ikke bare til sidene. Så jeg vet ikke om guttegenseren er for kort under magen..... Skal lage snorer til bakføttene på guttegenseren så den sitter litt bedre på.

Prøvde gensrene på dem i dag ffg. Det gikk helt fint å få dem på, men da valpene hadde fått dem på så kunne de ikke røre seg. de satt som små statuer... og de tippet over ende og jeg ikke hadde plasert framføttene nok fra hverandre... mått le av dem da ja.  • Comments(2)//blogg1.zharanta.com/#post138